Yesterday!

Igår sov ju Amanda hos mig, hon kom hem t mig så fort jag kom hem.
 
Bilder från igåår!

Min Nya!

Nu när Lisse tyvärr kommer dö snart så har jag börjat förbereda mig med min nya Lima, låt mig presentera Lima:
Visst är hon fin! Vi älskar redan varandra :)

suck..

Jag blir så ledsen buhu:'( Jag fick ju Gossip Girl säsong 5 i julklapp och verkligen älskaaar det men slutet på den säsongen var nog det sämsta någonsin... Åhhhh allt var ju nästaan perfekt. Aja nu är det väll bara att börja sukta efter sista säsongen.
 You know you love me, xoxo Gossip Girl

Nyårslöften

 Snart är det nytt år och jag har lite nyårslöften att försöka hålla. Det här är mina för 2013:
 
- Hålla ordning på mitt rum
 
- Inte tro på massa bullshit
 
- Höja alla mina betyg
 
- Hålla uppe bloggen ;)
 
- Sluta bita på mina naglar, blir galen..
 
- Inte platta mitt hår lika mycket, kommer aldrig klara att sluta helt..
 
 

Nytt från idag

Idag när jag och mamma väntade på pappa och Kalle skulle bli klara i backen gick vi in i en liten butik.
Då hittade jag den hära t-shirten på 40% rea. Värsta kapet, haha! Nej men den är jättemysig och tunn, perfekt bara till ett par svarta jeans eller som mysis tröja.
Den fastna inte riktigt på bild, finare i vekligheten men ni kommen säkert få tillfälle att se den någon annan gång.
 
Om ett par timmar kommer mina nyårslöften upp!!! Så håll utkik..

Nyårskris!

OMG jag vet inte vad jag ska ha på mig! :O Jag ska vara med Cherie o vi ska nog gå på stan idag å titta men jag veet intee vad jag ska ha på mig... Jag vill nog ha svarta jeans o nån top eller nått men som sagt jag vet inteee! Vad ska ni ha på er, aja men snällaa hjälp mig!
Bild från igår som Amandaa tog
PUSS

Godnatt alla fina

Nu ska jag kolla på lite Gossip Girl och sen sova faktiskt. Anledningen varför jag lägger mig så tidigt idag är för att imorrn ska jag upp tidigt för att komma ut i backen så fort som möjligt. Så imorrn blir det backen heeeeela dagen, sen blir det även kvällsåkning tror jag :) Nu måste jag sätta på ett avsnitt om jag ska hinna kolla något.. xoxo
 

++ Copperhill Spa

 
Idag var jag på Copperhills spa här i åre.
Så mysigt det var! Först fick jag, mamma och Cino en varsin behandling. Jag fick jätteskön massage och mamma och Cino fick någon slags skrubb. Man fick gå in i ett fint, fräsht rum där man fick lägga sig. Det var ganska mörkt där inne och det spelades lungn musik. Massagen va så skön så jag höll på att somna.
Sen efter våra behandlingar möttes vi och va lite i den allmäna spalokalen. Dom hade även en varm pool utomhus som jag jättemysig.
Om ni åker till åre någon gång så tipsar jag verkligen om Copperhills spa!

OMG... äntligen!

 Har inte kunnat logga in på bloggen på hela dan. Jättekonstigt! Men iallafall nu kom jag in och jag ville mest säga förlåt för den hemska bloggningen av mig, men är som saagt på är på landet och det finns ingeeet att blogga om eller jo att jag är sjuk och kollar på GG hela dagarna.. Jag lovar att blogga jättemycket när jag kommer hem och det blir antaglien imrgon.
Jag lämnade tyvärr min älskling hemma, see u soon bejb. Jag kallar honom Lisse!

Julklapparna

Jag har fått en del kommentarer av folk som vill att jag ska visa mina julklappar och okej, visst kan jag göra det men andledningen varför jag var lite tvekis innan till att göra det är för när man gör det så börjar de flesta jämnföra sina julklappar och så. Jag kan själv kolla på vad andra har fått och så men jag tycker att man inte ska bry sig så mycket vad andra får. Men jag visar vad jag har fått när jag har kommit hem.
God jul på er orrozzzzz

Breakfast


Åre 2012

Nu är vi här i åre och här precis ätit. Vi bor hos några kompisar som bor i ett stort jätte fint och mysigt hus. Pappan är kock så vi får jättegod mat! 
Imorrn blir första skiddagen, fast jag åker inte skidor.. Jag åker snowboard. Jag har åkt skidor hela mitt liv men för 2-3 år sen kanske testade jag snowboard och blev fast! Så mycket roligare alltså, lovar.
Vi kommer vara här under nyår vilket kommer vara jätte skönt. Åh, först gå upp äta, frukost, ut i backen, hem och ta det lungt i mysiskläder och bara ha det bra. Slipper liksom stressen att hitta nyårskläder, puh.
Någon dag ska även jag spa. Det är ett fint spa och jag ska dit med Cino och mamma. Fick det i julklapp att få massage + sen gå på spat, längtar! Sen kommer vi fika en massa, äta gott, leka i snön med deras jätte söta son Conrad.
Tror att Åre 2012-2013 kommer bli riktigt kul.
 


 

I mina lurar

Det ända jag har gjort på hela bilresan är att lyssna på musik och kollat på gossip girl. Men mest lyssnat på musik eftersom det är jättedålig teckning när man åker bil på de flesta ställen..
Men iallafall tänkte jag att jag kunde visa er vad jag lyssnar på. Jag har väldigt blandad musik smak men det här är de som spelas mest i mina lurar just nu.


8 timmar i bil nu då

Wow, typ första mobilbloggen i vår bloggs historia! Hehe

Men iallafall, nu sitter jag i bilen på väg till Åre. Vi har åkt ca. 1 timme och har sju kvar -.- som tur är har jag mina älskade urbanears och mitt spotify som gör att tiden går lite snabbare ;)
Men nu ska jag nog kolla på lite gossip girl, the bessssst!
Bloggar när jag är framme, hörs senare. Pusssar


Biokväll

Hejhej! Nu har jag precis ätit middag och ska snart äta efterrätt. Mamma har gjort saffransglass :D
 
Senare ikväll blir det bio, Sune var fullbokad så vi tänker gå och se Berättelsen om Pi istället. Den handlar om en pojke och en tiger som blir fast i en båt mitt ute i havet har jag för mig.. Den verkar grymt bra och väldigt spännande och lite sorlig kanske.. ? Känns som det är en sånhär film man börjar grina av, hehe.
Men det blir mysigt iallafall. Har höga förväntningar!
 

Klara - Mina planer


Jag vill resa!

Åhh jag vill såå gärna åka till Bora Bora. Det ligger ute i stilla havet och detär en ö i Franska Polynesien, det tar tyvärr såå lång tid att resa ifrån Sverige och det är typ det dyrate stället man kan åka till men jag ska spara ihop lite veckopengar och åka nu i sommar, nä skoja men jag vill jättegärna åka dit nångång. Jag läste nån blogg och blev helt kär, kolla,
Helt överbart!

Min jul + lite annat kul

Min jul 
Tänkte berätta lite om min jul som var jättemysig.
Jag firade denna julafton uppe i Karlskoga, Värmland där min farmor och farfar bor. Åh, så mysigt här och det är verkligen jätte mycket snö :D 
Dagen var ungefär som vanligt fram till 3 då vi kollade på Kalle anka, när man gör det känner man påriktigt att det är julafton! Vid fyra tiden då Kalle anka var slut kom jultomten och delade ut julklappar. Min pappa var och köpte tidningen så han missa honom, tycker lite synd om pappa.. Fick jättemycket fint och det blev verkligen en lyckad jul!
Sen åt vi julbord, farfars julbord är det bästa! Sen kollade vi väl på någon film och sedan somnade alla skönt ♥
Lite annat jag ville säga eller snarare fråga är om ni vill att jag ska lägga upp vad jag fick i julklapp.. Tycker det känns lite fjantigt att typ lägga upp en video ellar aa det är inte fjantigt att lägga upp en men jag tycker det känns konstigt att sitta och spela in en typ och så men kan ju lägga upp bilder? Om ni vill alltså ^^
 

FÖRLÅT HINNER INTE BLOGGA

Nu på 3an, får inte missas! Bloggar direkt efter, lovar.. Nu är vi tillbaks, saknat oss? pusaaaar

Saras julklappar 2012

 




 


Lugna ner er!


Seröst? Vi kommer när vi kommer vilket är rätt snart eftersom vi vill visa julklappar osv, vi har bloggpaus eftersom vi inte gillar designen (men den ska fixas) och att vi inte har nån blogglust. Är det inte bättre att vi har bloggpaus och få massa isperation än att vi bloggar utan lust och då blir det bara jättetråkiga inlägg... Sen att säga att vi inte kan driva en blogg för att vi har bloggpaus känns inte bättre, ni som är sura för att vi har bloggpaus kan väll bara sluta läsa, men sen är ju en del av kommentarerna jätttegulliga så puss på er!

FORTFARANDE BLOGGPAUS MEN KOMMER TILLBAKA MED NY DESIGN SNART IGEN

-

HEJDÅ

 

snabbis inlägg - :)

 
Hej tänkte bara skriva att jag ska till skolan nu och har brottom men Sara tjata på mig att jag skulle blogga så, tadaaaa :)
Lovar att blogga ikväll, kanske fast jo

OMG vilken snökaos det var igår!

Jag vet inte ifall det är det idag också, orkar inte kolla ut.

ONSDAG

 
Börjar klockan 8 idag å slutar 4 :S Sen måste jag gå hem och plugga hela kvällen...
Jag bloggade inte igår eftersom jag inte ens hade tid att gå in på datan, sen var jag i stallet och sen pluggade jag.
 
Jag har tänkt på att vi kanske skulle kunna göra nått kul med bloggen kanske te.x  Frågestund, bloppis, tävling, utmaningar, vad som helst! För nu blir det lite jaha Sara pluggar, Klara äter vindruvor, jahapp Sara o Klara börjar 8.
 
Fattar ni? Så vad tycker ni?
 

Kan du slå en pansionär?

hahahahahhahah, kollar på ett jättekul program där det är ohälsosamma 20 åringar som lever på McDonalds och eller bantnings medel som blir coachade av pansionärer. En är typ helt sönderopererad, och ingen visste vad en typ broccoli var, ohmajgard..
Känns bra att kolla på dethär precis efter vart på cirkelträning med mamma, eftersom de har ALDRIG tränat i sitt liv och så fick de se bilder på hur dom kommer se ut om det fortsätter så.
Men i allafall så gick det bra på träningen, var jobbigt men jättekul :D När jag kom hem tog jag ett stort glas jogurt med clementin och vindruvor, gottgott :)
 
Nu ska mamma få datorn, pusspuss
 
äckeltummee
 

NEW in

Mössa med pälsboll - Västermalmsgallerian :)

Svar på kommentarer

Svar: Okej vi förstår! Hör av dig när du vill göra länkbyte, Kram! :)
 
 
 
Svar: 1. Ehm ja snart kanske vi kör på någon frågestund men bara kanske;)
2. Ja absolut! Det är bara så krångligt att ladda upp videos.. ♥
Tack så jättemycket! Vad glada vi blir! Ha en bra dag!
Kram! ♥
 
 

Svar: Åhh tack, men ska du säga! :)
Kram!

Klant

från i sommras

Hahah jag har typ brutit min nacke nu på gympan, vi hade gymnastik så skulle vi göra kullebyttor typ 15 st och sen när jag skulle göra den sista kullebyttan så tog jag lite mer sats som en mini volt typ sen så av nån anledning ångrade jag mig i luften så jag typ ramlade på nacken, AJ! Har fortfarande ont och kan typ inte ens röra på mitt huvud. Nu ska jag sluta klaga och börja plugga :S
 
 

Bilder


2 December

Dags att öppna lucka 2 :D Nu är jag nästan klar med mina läxor och det har gått bra. Men jag har tänkt på en sak, är det bara jag eller går december snabbast av alla månader? Det tycker jag det känns som, så borde skynda mig och börja handla massa julklappar. Juste, jag och Klara har funderat på att ha en stor bloppis tillsammans, vad tycker ni om det?
 
 
Bild från oktober när det snöade för första gången :D
 
Mysigt med vinter men jag föredrar nog ändå sommaren, Puss!

Dagens Planer

Jag har precis kollat några avsnitt av Gossip Girl nu på morgonen,
men nu måste jag verkligen plugga SO och lite spanska... Yey..:S
Nej men jag har ju varit sjuk så måste ta igen lite. Vad har ni för planer idag? Antagligen roligare än mina planer hahah... Jag uppdaterar lite senare.
 
 
 

Svar på kommentar

"Ni borde byta bakgrund.... Och header! Dom är fina men ni kanske skulle ha någon annan för omväxlings skull..."
Svar: Vi håller faktiskt på med en ny design, håll ut ;)
 
"Vänta, är det din katt:o Vad vaacker!"
Svar: Ja, det är Saras katt :)
 
"vad heter appen? ❤"
Svar: Appen heter Pixlr-o-matic ♥
 
"När börjar julkalendern på kvällen? 💗 Så bra blogg! Mvh"
Svar: Den börjar kvart över sju på morgonen och sen repris på kvällen 18.45. Åh tack!
 
 

1 advent

 
GODMORGON OCH GLAD 1 ADVENT! :D
När jag vakna så gick jag och familjen ner och kolla på julkalendern och åt nybakade bullar från Brunkebergs bageri. Dom är så goda :p
Idag är det som sakt 1 advent, och då får man tända första ljuset, hihi. Då känns det juligt tycker jag!
 
Nu ska jag äta macka sen ska jag och mamma till Sportlife och träna. Sen får jag se vad jag hittar på efter :)
Puss

Mysig Eftermiddag

Klara kom vid fem tiden och vi gick först ut och åkte pulka sen sprang vi upp och hämtade kameran så tog vi lite foton men tyvärr blev nästan alla helt missbildade:S Men här är iallafall några bilder från idag,
 
Godnatt!

jag bara väntar och väntar

Hej!
Idag har vart den riktigt slapp dag. Först åt familjen sen frukost och sen gick vi en lång promenad och nu ska jag träffa Sara snart. Vi har inte sets på en vecka! :(
Innan jag träffar henne ska jag städa mitt rum försom hon badar.. Vi ska väl hitta på något kul :D
 
Sen senare ikväll ska familjen äta lussebullar och kolla på julkalendern, tradition ;)
December-vinter-mys 
 
 
 
 

The Body Shop

Såg att The body shop fått in ett litet julsortiment, bra julklappstips!
Eller vad tycker ni?

Spetslinne

Tycker de här linnerna är så söta :) De finns på Gina Tricot för 130 spenn eller något 

NYSTART!

Vi har bloggat jättedåligt på sistonde men nu när det är första advent och grejer kör vi igång igen! Ser ni att vi har fixat lite små grejer i designen också? :)
Vi tänkte ha lite decemberlöften här på bloggen.
Vi lovar er att:
 
1. Blogga mycket mer.
2. Blogga om roligare saker, andra saker än vad vi gör varje dag.
3. Inte spama facebook lika ofta med vår blogg, hahahaha
4. Svara på era komentarer.
 
HA EN MYSIG VINTER