About that..

Nu tänker jag dela med mig utav min åsikt,
  jo det där med träning å gym osv har blivit föör stor grej! Jag förstår inte hur folk orkar gå till exempel gymmet bara för att lägga upp en bild på instagram och visa hur "duktiga" de är. Det är alllt för stor press, just nu sitter jag t.ex. och äter godis istället för att gå på min träning och jag bryr mig inte! Nu menar jag inte att man inte får träna men ni fattar, jag blir sjukt provicerad när tjejer bloggar om hur dem ska få deras drömkropp till "beach2013" eller hur länge dem har varit på gymmet. Jag går på friidrott och rider och jag tycker att det är kul att träna och hålla på men inte för att banta?
 
Vi är barn herregud! Vi ska inte behöva bry oss, vi får äta godis och det gör inget ifall man går upp i vikt, det är bara snyggt med kurvor och skinn. Sen för dem som tränar ihjäl sig för att få kurvor, bröst å röv så hjälper det inte ens att träna, inte ifall man är typ 11-13 år iaf.
 
Usch sen det där med dubbelmoral om hur mycket man bryr sig, jag menar som när tjejer säger att de inte bryr sig om de äter godis eller inte, sen så bloggar dem som sagt om hur många timmar de har tränat och hur dem ser fram emot sin "summer13body". Fattar ni?
 
Ville bara få det sagt, nu känns det skönt :)
 

 

 

 

~ TIPS ~

Hej alla! Hur mår ni idag? Håller på att återhämta min bloggning lite så det e därför den e såå trög, haha. Idag efter skolan så gick jag och Klara hem till mig innan träningen, fast jag banga hehe, ville ju gosa med mina katteer!!
 
Aja btw så ville jag tipsa lite om hårprodukter.


Det är ett balsam och torrshampoo, båda har jag för mig att de kommer från frissan.
Balsamet är nog det bästa balsamet som finns, håret blir så otroligt glansigt å fint. Torrshampooet haha är också svinbra! Det ser verkligen ut som man precis har tvättat håret, själv så föredrar jag att duscha på riktigt men ni vet när man inte har tid för en dush så och har brottom så är det ju jättebra! + att båda luktar skitgott!
 

LÄS LÄS LÄS !!!!

Jag är med och tävlar i Felicias blogg om en länkning! Hon är en jättesöt tjej som gör roliga videobloggar, har bra uptatering och lägger ut jättefina inlägg.
 
Jag har läst hennes blogg länge faktiskt, hon är sånhär människa som vinner mycket iallafall i bloggar, hahah typ vunnit alla dagens blogg tävlingar t.ex nicks, juliahofsweden osv.
Så antar att hon har gaaaaaaaaanska bra statistik! 
TYCKER ALLA BORDE VARA MED!
 
klicka vilken bild som helst
FÖLJ HENNE ÄVEN PÅ INSTAGAM:
feliciagross 

Vill också kunna sjunga så bra

Hon är verkligen så bra på att sjunga och så coooooooool. hahaha, hur kul är inte musikvideon liksom?

LÄNKBYTE

 
Tycker ni borde läsa deras blogg! De är 3 jättesöta tjejer som heter Ina, Signe och Saga som alla är jättesnälla och roliga. Jättefindesign och allt. 
TRYCK PÅ BILDEN

-Välkommen i familjen-

Åhh Kan man bli sötare?

Justin Biebaaah, acoustic

Som de flesta vet har ju Justin släppt sitt nya album Believe Acoustic, så bra! Tycker låtarna blev mycket finare, visst de var lika bra innan men på ett annat sätt. Iallafall drååååååågar jag typ dom, inte alla men de bra. Nu blev det konstigt men aja. 
Ni som inte har lyssnat tycker jag att ni ska göra det!

JAG IDAG + MISSLYCKAD MELLIS LOLZ

Holaaaaaaaaaaaaaaaa mis amigos!
Nu har jag precis fixat ett stort glas med mjölk + hallon&blåbär. Igentligen skulle jag göra ett med yogurt, banan och blåbär men först så fanns det ingen banan så jag sket iden sen bara "nehe, de var slut på yogurt också" så det fick bli som det blev. lol lol lol, å va tönti. Men det blev gott endå :)
 
Nu blir det väl att plugga spanska och skriva klart min 'fact file' om Lindsey Lohan. Vi hörs säkert någon mer gång ikväll.
Ni får en bild på melliset och en på mig från idag. Jag hade på mig min blåa abärcråmbi med ett par svarta jeans + oplattat hår, regnade ute så de skulle va onödigt och platta. PUSSSSSSSSSS

Pluggish

Nu måste jag pluggaaaaaaa. aaah va tråkigt inlägg aja yolo nej men har spanska föhör på torsdag så aa byebye
 

Villa ha sommar nu

 
h
 
Längtar så mycket efter sommaren och solen nu! Vill bara att allt slask och alla gråa moln ska försvinna..
Slängde ihop ett sommrigt collage med lite fina sommar saker. Tänk dig dethär en sommarkväll utomlands,hiho
 

LÄNGTAR SOM FAEN


NI HAR ALL RÄTT ATT TYCKA VI ÄR JOBBIGA

 
Nu är helgen slut och en ny vecka kommer, och vi kör igen.
Imorrn kommer Sara göra sitt prov och denhär veckan har vi inte så många läxor så nu hinner vi blogga.
förlåååååååt verkligen för vi inte bloggar på ett tag hit och dit :(
 
ni är bäst som stannar endå, puss ♥
 
 
 
 

VI HAR INTE BLOGGPAUSE

Nu är det såhär att vi har vart dåliga på att uptatera för att vi har haft läxor och så och därmed inte hunnit. Men vi slänger in ett inlägg då och då när vi har tid.
 
Så vi har alltså inte bloggpause eller slutat ♥
 
Det kommer vara såhär i en vecka kanske men vi är tillbaks med fullupdate nästa vecka, kanske till helgen
 
 
håll ut


Mina fina


FOTON FRÅN IDAG


Täby och chillbox med babe


Bruch

Måste skynda mig, ska på bruch med mamma, moster, kusin, mormor o morfar hahah så vi hörs senaree, Puss!
 

TA MIG UTOMLANDS NU TACK.

 

Swedish taco-mys

Idag har jag bara vart hemma och haft familjekväll med tacos & ostbågar eftersom imorrn åker mamma och pappa med två kompisar till Italien och vi inte kommer träffas på ett tag då. De ska på glass-, choklad-, och kaffemässa och jag och Kalle får inte föjla med. Vill också prova glass i en vecka, hhahahah
Aja nu ska jag vara lite social. Hoppas ni får en bra kväll, kram

ÄNTLIGEN FREDAG


MYS START PÅ MORGONEN

Sovit gott? Jag har precis ätit frukost och ska nu ska jag fixa mig osv. Idag efter skolan ska jag vara men Klara, Victor och Amanda, sen sover väll Amanda här:) Vi hörs senare!
 

- träning -


Jättesöta armband

Hur söta? Kikade lite på instagram och då hade en sida jag följer gjort "reklam" för dom här och var bara tvungen att gå in och kolla på dom på deras hemsida.  
Åh, blev fast i det med infinity tecknet, korset och det med Love. 

Älska sovmorgonar

Idag har vi sovmorgon men vaknade vid vanlig tid endå så drog på mig mina mysistofflisar och gick ner till köket och fixade lite apelsin bitar. Min nya drog! Nu måste jag klä på mig och så, puss puss

Godmorgon mina vänner!

Sitter och äter frukost. Inte alls hungrig menmen, iaf så ville jag bara säga godmorgon å så. Hahah roligt inlägg:D


Jag saknar mina sommar outfiter:(

VILL HA SOMMAR NU!
 

Quotes


Nu kör vi, tredje gången gillt!

Okej, vet inte om det är exakt tredje gång vi har haft "paus" men kan ana att det ligger någonstans runt där :)
Vi vill först tacka er som läser vår blogg även fast vi inte bloggat, ni är bäst! Lite kul att det är ganska många som läser även fast de vet att vi har bloggpaus och inte kommer blogga på ett tag. 
 
Och ni som skriver kommentarer att vi borde lägga ner bloggen för att vi inte bloggar och så TACK, nej jag skojar men faktiskt tack till ni som skriver att vi ska blogga och att ni gillar vår blogg och att vi inte får sluta  gör oss bara mer taggade till att blogga men som skriver det taskigt att vi inte bloggar är bara jobbiga, vårt beslut heheh
 
MEN NU SKA VI SKÄRPA OSSSSSSS, PROMISE ♥
 
 
 
 
 
 

Bilder från Nyårsafton

Hahah vi hade såå roligt!

++ MELLANDAGSREA SHOPPING

Det här har jag köpt på rean hitills + en annan stickad tröja som inte är med här :)
 
Ett linne från Hollister, mycket snyggare på än på bilden.

Blus från Hollister
En enkel kofta från H&M
Sen ja lite sånt som ni ser på bilden, haha


Idag så åkte jag, Klara, Signe o Saga till Täby C, vill bara säga att ifall ni är där så mååste ni köpa chillbox youghurtglass, Åhhhh det var ju så gott!