HAPPY HALLOWEEN EVERYBODY

Hej igen!
Nu har vi precis gått bus eller godis. Vi fick faktiskt mycket godis + pengar :D Så det var kuligt :)
 
- tog inte så många bilder men här är några -
 

LÄNKBYTE

Klicka på bilen för att komma till denna söta tjejs blogg! I love you my angel ♥

+Halloween

Idag har jag först ätit sushi med mamma sen träffade jag Julia en snabbis, snart ska jag träffa Klara, Melina och SaraU för att gå bus eller godis, vad tror ni att jag ska vara? En häst hahah. Nejmen vi hörs senare!
Jag älskar dig beestie!

SKIT I DEN DÄRA FRÅGAN, LANGA GODISET

 
 
Hej nu sitter jag här men Melina :D
haha, vi eller jag håller typ på att prova halloween saker. Jag och Sara U ska typ ha krusit hår och något mer, Melina ska typ va monster i onepiece och Sara häst :D asså jag typ älskar halloween, såå kul (GOOOODISSS :D ) :S 
Melina äter här också så det blir bra :) Sen kommer Sarorna hit så kör vi , haha!
Bloggar sen när alla har kommit hit, då blir det nog massa bilder. PUSS

SNABB UPDATE

Hej, nu sitter jag och Melina på SaraUs hotell med henne :) Hon fixar golvet hemma så hon bor på hotell för tillfället.. Det blev lite ändrade planer som vanligt, haha men det blir bra endåå ;) Nu ska vi typ gå och köpa mat för Sara och Melli har inte ätit och så går vi hem till mig.. 
Puss

Godmorgoon:D

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat men igår så var jag med mamma hela dan, hihi så mysigt! Vi hyrde 4 filmer som vi satt och kolla på medan vi åt glass och ostbågar.
Nu vaknade jag för kanske två timmar sen men har typ legat och krålat runt tills nu hahah;)

YEP, så jag.


Bad Boys II

Nu har jag precis kollat klart på filmen Bad boys 2, riktigt bra film! Pangpang film med biljakter + rolig, Klara styleeee. I alla fall idag ska jag vara med Saris och Julia, så det blir kul! Vi får se vad vi hittar på :) 
Nu ska jag kanske kolla ett avsnitt Pretty Little Liars, hehe.. Sen måste jag fixa mig och så..
Ikväll ska jag, Melina, Sara och säkert fler gå bus eller godis, hahah! Det är ju kul... 
IMORRN IMORGON ÅKER JAG TILL KÖPENHAMN! 
happy halloween
 
 

Älskling

  
Hej! Nu ligger jag och Melina och kollar på Pretty little liars i min säng. Dagens planer blev ändrade, vi träffade Sara U på eftermiddan och sen träffa vi ingen mer.. Seg dag fast endå skön :) 
Nu ska vi kolla på ett till avsnitt, Puss&Hej ♥
 

PLANER

Godmorgon, sovit gott? Det har vi iaf :)
Vi vakande precis och ska fixa frukost nu. Idag så ska Sara vara med sin mamma och jag ska vara med Melina och sen ska vi träffa Victor, Selma, Sonja och Sara kanske kommer senare :D
Jag tror vi ska på bio, men har inte riktgit bestämmt.. Alla ville se Paranormal Activity 4, men haha vi kommer ju inte komma in + att jag inte kommer kunna sova då :S så jag vet inte riktigt om jag orkar..
Det är i stortsätt planerna för idag :)
En bild från igår

MOVIETIME MED MELINA FINA


-

Nu sitter jag och Melina här i min säng och är inne lite på datorn, snackar och så :) Sara är nog klar snart och då kommer hon också hit kanske? Vi får se vad vi gör, träffa henne iallafall gör vi..
 
Ikväll kanske det blir videoinlägg, så håll ögonen öppna ;)
 
 

MÄTTTTTTTT

 
HOLA ♥
Nu har jag precis ätit lunch, jag och kalle typ tog tortilla bröd och stoppa i ost, kykling, tomatsås och sånt och sen värmde. Det var faktiskt gott och nu är jag jättemätt :/
Jag skulle träffa Maria fast hon fick inte gå ut och ingen annan kan typ ses så sitter helt foreveralone hemma och ska typ kolla på några avsnitt av Pretty Little Liars.. Sen ska jag träffa Sara och Melina lite senare trorja :) 
 
 
 
 
 

Hot Stone Massage!

Idag ska jag på Hot Stone Massage som mamma har bokat till mig, så skööönt! Eller jag vet inte har aldrig fått det någon gång heheh, men sen efter ska jag ner på stan med mamma och kolla på hunters och någon vinterjacka och någon topp eller så. Men vi hörs senare när Klara ska sova hos mig:D

Puss!

JACKOR

ggg
 

Abercrombie & Fitch , 1 010 SEK / Hollister Co. quilted jacket, 1 075 SEK / Moncler hooded bomber jacket, 8 120 SEK / Hollister Co. quilted jacket, 1 075 SEK / H&M , 435 SEK / Moncler jacket, 6 810 SEK / Abercrombie & Fitch , 1 010 SEK

SVAR

Vad kan man önska sig i julklapp/födelsedags present och ge bort till andra i de?
 
SVAR: Man kan önska sig allt från mössor till iPhones osv. Nu till vintern är det skönt med en mysig hoodie, så en fin tjocktröja kanske? En söt blus till skolstarten? En egen TV till rummet? VS saker kanske? Och juste ni som vill ha saker från VS, bara så ni vet så är det ingen tull :) Det brukar ju vara det när man beställer från tex. A&F men inte från VS, så net är najs :)
 
fff
 
 
 

Trött tjeeeeej

Hejhej! 
Nu har jag precis kollat på en halv film, jag såg bara halva för den va jättetråkig.. Haha, men jag typ var halvvaken så det kanske var därför, satt på den precis när jag vaknade :o
Iallafall, nu ska jag gå ner och äta frukost så får vi se vad som händer sen, har inte så jättestora planer inför dagen. Men ska kanske träffa några sen typ sova hos Sara :) 
Pusss hej!
 
Bild från när jag va hos Sara, någon vecka sen

Våran dag

Hej :) Förlåt för dålig update, men vi har vart ute hela dagen..
Men innan vi gick ut när vi vänta på Melina som aldrig kom åt vi nudlar och flumma runt. Jag faila stort och just då filmade jag, video kommer upp sen ;)
 Men sen träffade vi Olivia och så gick vi och panta jättemånga flaskor och köpte tuggumi för allt, haha! 
Sen gick vi hem och fotade varann lite, så det kommer lite bilder sen också :)
Det är typ vad vi har gjort idag.. Nu ska vi kolla på film eller något kul :D

Puss

RIGHT NOOOOOOOW

Hej, nu är jag här hemma hos Sara som fixar sig och vi väntar på Melina som ska komma hit. Så idag ska vi vi vara med varann och kanske gå ner på stan eller något mysigt? Känner att jag överandvänder ordet mysigt här på bloggen.. :S 
 
En liten ful bild på oss just nuu
 
 

GE MIG ALLT, TACK

:)
 

Lipsy printed shirt, 435 SEK / Moncler fur hood jacket, 8 120 SEK / Replay skinny jeans, 1 355 SEK / UGG Australia shearling boots, 2 170 SEK / Juicy Couture , 805 SEK / Victoria s Secret fragrance, 81 SEK / Victoria s Secret fragrance, 81 SEK / Victoria s Secret fragrance, 81 SEK / Victoria s Secret fragrance, 81 SEK

DRÖM BIL

Min framtida bil, säger bara

Låt mig presentera..

MITT LIV OM 20 ÅR
Tumblr_lybrnwzeq61r08i8yo1_500_large
illusion, confusion.Burned Out Of LoveCakeWannaMiNAJHow do you get out of your creative ruts?
min man, mina barn och hus.. oh
 
 

Svar till Melina!

Melina har varit gullig och frågat några frågor till mig:


Frågor till Sara: Har du några komplex du kan berätta om på bloggen? Favorit kändis? Vad är din dröm?<3

Har du några komplex?: Japp tusen, kan berätta i ett inlägg:*


Favorit kändis? IAAAAN HARDING! MIN MAN! (Ezra från PLL)

Vad är din dröm? Min dröm är att bli antingen psykolog, ridande polis, advokat och fotograf på fritiden och så vill jag nog inte ha barn eller jo kanske när jag är 35-40 hehe, barn är jobbiga fast söta.



Min man

*SADFACE*

Jag orkar inte.. Ni vet i detdär inlägget om min höst, när jag skrev om Victoria's sectet hade öppnat? Det har det men på Köpenhamns flygplats där man behöver biljett för att komma in och vi kommer ta tåg. wäää :(
Life goes on, haha töntttttt :)
Nej men mamma sa att jag får beställa lite saker därifrån istället så det ordnar nog sig ;)
 
Tumblr_lubjqogt3z1qc4uvwo1_400_large

Efterrätt


städat rummet, innan-efter

Haft skit tråkig dag idag fast ändå mysig på något sätt, skulle egentligen vara med VictorL och Klara men Klara var tydligen sjuk, skulle komma över till henne ändå, men så skulle mammas kompisar komma och hon ville att jag skulle städa rummet så ja jag städa rummet istället.

Innan:


Efter:

Tack världens bästa mamma

Hihih älskar listerine otrooligt mycket. Låter helt sjukt men det är sant, det är såå gott och fräsht.
Jag hade en egen förut eftersom jag tog slut på hela familjens direkt typ, sen fick jag massor av blåsor i munnen pga att jag missbrukade listerine. Sen har inte mamma å pappa köpt någon ny efter det hahah.

Men sen igår så köpte mamma en ny, yeey
Zero är lätt godast!

Åh jag är hungrig


HÖSTLOV 2012

Åh, hösten 2012 kommer nog bli riktigt mysig hoppas jag!
'Hela veckan fram till torsdag ska jag vara hemma, mysa, kolla på film, va med vänner, sovmorgonar, gå på stan och såklart blogga ;) Sen på torstag blir det lite favorit i repris, Köpenhamn med Greta och hennes mamma. Jag älskar verkligen Köpenhamn! Abercrombie and fitch, mysiga fik, jättegod mat, massor shopping, bo på hotell, ME GUSTA säger jag bara! Där ska vi iallafall vara i två nätter.
OCH DET BÄSTA.. VICTORIA'S SECRET HAR ÖPPNAT DÄR! ASSÅ IM IN LOVE! haha, kommer vara helt pank.. :)
 

LÄNKBYTE MED FINA SAGA

KLICKA PÅ BILDEN

Svenska Hollywoodfruar

Jag precis kollat på Svenska hollywoodfruar, sista avsnittet eftersom jag missade det.
Måste bara säga att gunilla är ju inte frisk, hon är typ helt störd hahahha fast det är ju underhållande.

JAG ERKÄNNER ATT

Jag gillar vintern, den är ju mysig!
Jag är mobilberoende, haha Saras pappa brukar gömma min mobil :(
Jag brukar kolla på barnprogram, mest när jag är sjuk men endå ;)
Jag missbrukar typ min platttång.. 
Jag gillar actionfilmer med biljakter :S

MORGONPROMENAD


God morgon! - Min dag/kväll

Hej! Idag vaknade jag helt täppt och ont i halsen :( Hatar att vara förskyld.. Iaf mamma fixar lite chailatte till mig (my drug) och pappa bacon, bra komboooo ;) 

 Idag är jag tvungen att vara hemma hela dagen och kurera mig, :( :( :( HELG YÄ, eller inte..
Men sen ska jag, mamma och Kalle till mormor och morfar och vara där hela kvällen försom pappa ska ha gubbfest, haha. Det blir thaimat då tror jag..
Me love ♥
från weheartit
 
 

Fredagsmys!

Yey kul fredag... sitter typ och gör ingenting, skulle sitta perfekt med massor av avsnitt av Pretty Little Liars men nej tydligen så har jag hunnit kollat ikapp alla säsonger nu så... Nejmen jag äter choklad.

Jag var tvungen att sova hemma ikväll eftersom jag har typ sovit borta i typ två månader och så sov jag hos Klara igår.
Fredagsmyyyys! -Juste första gången jag dricker julmust i år! -Sara

+BEKÄNNELSER

• Jag har bara tappat alla tänder här fram (10 tänder) därför har jag glugg -.-

• Jag har aldrig gått till frisören, min mamma klipper mig och jag har aldrig färgat mitt hår eller något.

• Jag äter typ godis varje dag hahah.

• Folk tror att jag är självsäker men det är jag egentligen inte, ibland brukar jag börja gråta för att jag tycker att jag är så ful.

• Jag har komplex för mina tummar...

• Jag och Klara får alltid av någon anledning super damp skratt anfall när vi är i mitt kök och typ ska äta :D
 
• Jag ska få en till katt!

• Jag bara ÄLSKAR skor;)

Sara

Okej, i det här inlägget ska jag berätta lite om mig själv.

Jag heter Sara Sollitt ifall ni inte har fattat det, jag är 13 år och född 1999\08\06, Jag och Klara har försökt att göra massa andra bloggar men det har inte blivit av liksom. Vi har varit bästisar nästan hela våra liv, vi blev kompisar nästan direkt när vi för första gången träffade varandra (när vi var 3 år).

Min familj består av: mamma, pappa, storebror och min underbara katt Junie, på fritiden så pluggar jag, kollar på Pretty Little Liars, är med kompisaar speciellt Klara och sen så rider jag och går på friidrott men framförallt pluggar hah så himla tråkigt..

-Sara:*

27 oktober, 2012

Hej! Nu sitter jag och Greta hemma hos mig och är osociala och kollar på Akward :D
Idag har jag vart i skolan sen gick jag och mötte Greta och så gjorde vi mellis och kolla på tv och typ ingenting i stortsätt. Ikväll ska Greta och hennes familj äta här så det blir mysigt :) Planerna för imorrn är inte så jättestora, mest ta det lungt och njuta av första dagen av höstlovet sen kanske sova över hos någon för min pappa skulle tydligen ha middag med massa jobkompisar och då får jag inte va hemma, haha :( Men aa, nu ska jag va lite social med Greta och se om vi ska hitta på något. PUSS

Ljusare VS mörkare?

För några dagar sen tonade jag mitt hår mörkare, lite mer valnötsljusbrunt aktigt.. Själv tycker jag att jag passar ganska så bra i det, haha men vat tycker ni? Mörkare eller ljusare? 
 

FUCKIN ÅMÅL


Victoria's Secret

Åh, imorrn så ska pappa + William, min storebror, åka till USA! Jag har bett de köpa med sig bodysplashes från VS till mig. Alla mina är slut, jag är helt beroende! De luktar som himmelriket ju + de är grymt snygga också :)

Dresscode

 
   
Godmorgon! Tänkte bara visa lite snabbt vad jag har på mig idag. En munkis från Juicy, spetströja från Monki, Jeans från JC, mina uggs och sen en vit jacka som inte är med på bild. Till det har jag mitt natuliga lockiga hår uppsat i en tofs. 
 
 
 
 

Sleepover

Hejhej! Nu har vi precis kryppit ner i Klaras säng efter att ha varit ute i snön och sen fixat en varsin kopp chailatte och kollat på New girl och Pretty little liars. Mys! Om ni inte har fattat de så ska jag sova här hos Klara idag, försom imorrn har vi BRIMS i skolan och ska kolla på film hela dagen + sovmorgon.

OMFG

 
DET FUCKING SNÖAR PEOPLE! HAHA OM NI INTE REDAN SETT DET ELLER AA KOLLAT FACEBOOK/INSTAGRAM.. 

++COZY TIMES

Idag har jag och Sara bara gått hem och myst, fixat med bloggen och druckit chailatte. Åh, bara så mysigt nu när det är kallt ute, en riktig höstmysdag. Det är dethär jag menar med att hösten är mysig!